Nieuwsbrief

Schildersbedrijf

Gert Pees

Geachte lezer,

 

Hier presenteren wij onze eerste editie van “De Schildersvriend” De Schildersvriend is een nieuwsbrief waarin u het laatste nieuws krijgt uit ons bedrijf : Schildersbedrijf Gert Pees.

Het gaat goed met Schildersbedrijf Gert Pees! Er is veel vraag en wij reizen stad en land af om aan uw wensen te voldoen. Zo is er uiteraard, met dit mooie weer, veel vraag naar onderhoud buiten, maar binnen hebben we afgelopen maanden ook niet stil gezeten. Zo hebben wij weer diverse opdrachten afgerond in o.a. Tuk, Kraggenburg, Blankenham, Vollenhove en uiteraard in Blokzijl.

 

Behang is weer helemaal terug van weggeweest! En de meeste in een verbeterd jasje. Het ouderwetse papier behang heeft veelal plaats gemaakt voor een mooie en van goede kwaliteit vliesbehang. Vliesbehang heeft vele voordelen, een van de voordelen is dat vliesbehang zich gemakkelijk laat verwerken. Het vliesbehang is er in veel verschillende kleuren en designs. Van landelijk tot klassiek en van modern tot chique! U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Geef de ruimte een extra dimensie door een mooi behangetje te plakken.

 

De Trend van het moment is Kalkverf! Kalkverf is een natuurlijke verf met een onregelmatige, authentieke uitstraling. Het is een minerale verf en is niet egaal. Het is alleen geschikt voor binnen en kan verkleuren. Daardoor heeft het een extra natuurlijke uitstraling. Het is alleen geschikt voor binnen en hecht op (kalk)pleister, cementpleister, zuigende natuursteen of een andere minerale ondergrond. Het geeft een niet egaal effect op de muur. Door invloed van temperatuur, ondergrond en luchtvochtigheid kan het verkleuren. Kalkverf poedert vaak en je kunt het niet afnemen met een doek. Vandaar dat wij werken met professionele producten die deze nadelige eigenschappen niet hebben, maar wel de authentieke uitstraling van kalkverf behoudt. Kalkverf geeft een stijlvolle sfeer aan het interieur.

 

Kalkverf wordt weleens verward met krijtverf. Krijtverf is net als kalkverf gemaakt met natuurlijke pigmenten. Het heeft echter een matte, poederachtige uitstraling door de toevoeging van krijt. Deze verf kan op meerdere ondergronden worden aangebracht, ook op meubels en is bovendien geschikt voor buiten. Het resultaat met krijtverf is egaler en je kunt er natuurlijk op krijten!

 

Uiteraard wordt er ook nog veel muurverf gebruikt om uw interieur te verfraaien. Echter de verwerking is wel enigszins gewijzigd. Zo wordt de muurverf bijna niet meer gerold maar gespoten met onze airles pomp. Dit geeft geen nevel en geeft een gladder resultaat dan rollen. Ook verhoogt spuiten de veeg en schrob vastheid van de muurverf. Vooral voor Spack Plafonds is dit een uitkomst. De verf is voller aan te brengen waardoor de kans op strepen en aanzetranden minimaal is en alles en strak en egaal geheel wordt. Uiteraard worden voor deze methode de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Het is nog altijd leuk om één wandje een andere kleur te geven dan de rest.

 

Verder wordt Schildersbedrijf Gert Pees met de dag actiever in het zetten van dubbelglas. Wij kunnen alle soorten en maten leveren. Het glas wordt vakkundig geplaatst en afgewerkt. Of het nou enkel of dubbel glas betreft, wij plaatsen het.

 

Tot Slot;

Wij hebben ruime ervaring met alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in en om uw pand. Zo kunnen wij u een totaal onderhoudspakket aanbieden zowel binnen als buitenshuis. Schilderen is één van de belangrijkste onderhoudsactiviteiten aan uw huis. Om het huis z’n waarde te laten behouden zou het eigenlijk eens in de vier a vijf jaar geschilderd moeten worden. Goed schilderwerk beschermt het hout, brengt sfeer in uw huis en zorgt ervoor dat het huis niet in waarde daalt. Wij werken met professionele middelen en hebben voor elke klus het juiste gereedschap. Zo kunnen wij efficiënt werken om elke opdracht zo spoedig mogelijk naar tevredenheid af te ronden. Door onze diensten aan te passen naar uw wensen en budget kunnen wij u de meest passende aanbieding doen. Wij werken met hoogwaardige materialen zowel binnen als buitenshuis zodat u altijd vakwerk heeft voor een eerlijke prijs.

 

U hoort uiteraard snel weer van ons!

Met een vriendelijke groet van

 

“De Schildersvriend”

 

 

 

 

.